Cliffhangers

Ik ben een schrijver.

Hoewel ik zelden een pen vast heb, schrijf ik elke dag verhalen. De vorm of het medium maakt me niet zoveel uit. Ik wil iemand iets laten beleven. Mijn verhalen gaan vaak over mij, maar vooral over de lezer, de kijker of de speler zelf.

Ik heb ervaring met proza, films, radio, muziek, onderwijs en gamedesign, maar de laatste jaren ligt mijn focus bij het schrijven van korte verhalen, scenario’s voor korte films en het ontwerpen van verhalende concepten.

Mijn carrière begon met het winnen van de eerste prijs bij de ‘Jonge Schrijversprijs’ (2001). Hierna volgde de eerste prijs op het festival Avond van de Almeerse Film (2016), met de korte tragikomische film Stripheldenbuurt (als scenarist). En sinds het winnen van de IVIO Andries Greinerprijs (2017) is schrijven beslist geen nevenactiviteit meer.

In mijn werk ga ik aan de haal met conventies en verbind ik genres met elkaar. Een plottwist? Leuk, maar een ‘genre-twist’© is leuker!

Ik schrijf brutaal, met scherpe humor en zoek altijd naar iets onverwachts, maar wel met een duidelijke focus op het effect dat ik wil bereiken. De lezer leert mij beter kennen, maar zichzelf nog meer.

Films

Een overzicht van films die ik heb gemaakt. Klik verder voor meer achtergrondinformatie over de film en de film zelf.

Korte verhalen

Een selectie van korte verhalen die ik heb geschreven. Klik verder voor de verhalen zelf.